Pokeri Säännöt


Pokerin oppimisen ei tarvitse olla pitkä prosessi, tärkeintä on, että opit ennen kaikkea kuinka peli ja kaikki pokerin säännöt toimivat. Pokeri on pohjimmiltaan suhteellisen yksinkertainen peli, johon kaikki voivat saada otteen, mutta jos et ole koskaan pelannut peliä ennen, voi olla hyvä keskittyä aloittelijoille tarkoitettuihin pokerin sääntöihin. Nykyään monet ihmiset harrastavat online-pokeria, ja se on itse asiassa tärkeä osa pokerin sääntöjen oppimista riippumatta siitä, pelaatko pokerisivustoilla verkossa vai fyysisessä pokeripöydässä. Pokeripelit eivät ole kuin tavallinen satunnainen kolikkopeli, mutta päätöksesi voivat vaikuttaa pokerikierroksen lopputulokseen.

Mitä tulee pokeriin ja pokerin sääntöihin, jotkut korttiyhdistelmät ovat arvokkaampia kuin toiset. Kätesi arvo tavallisessa pokerissa on seuraava:

Kuninkaallinen värisuora

Royal Straight Flush on korkein ja ehdottomasti paras pokerikäsi. Tarvitset nimellisarvot A, K, Q, J ja 10, ja niiden kaikkien tulee olla samanvärisiä, eli punaisia ??tai mustia. Ässät voivat olla korkeat tai matalat. Ja jos sinulla on väritikkaat, joissa ässä on korkein kortti (eli AKQJT), sinulla on kuninkaallinen värisuora. Opi tarkemmin mitkä pokerisäännöt ovat voimassa esimerkiksi Texas Hold'emissa tai Shock Pokerissa.

Opi pokerin säännöt

Niille, jotka ovat täysin aloittelijoille pokerissa, voi olla hyvä idea lukea täydelliset oppaamme kaikesta eri pokeripeleistä selkeisiin pokerin sääntöihin. Meillä on oppaita suosittuja pokeripelejä varten, jotta voit oppia kaiken alusta alkaen. Jos olet jo kokenut pokerinpelaaja, löydät todennäköisesti vinkkejä, jotka voit ottaa mukaasi pokeripöytään. Voi myös olla fiksu idea kokeilla pokerin pelaamista ilmaiseksi, mitä monet pokerisivustot tarjoavat pelaajilleen. Sitten voit nähdä kuinka pokerihuoneet toimivat ja oppia pokerin säännöt käytännössä.

Pokeri on pottikilpailu

Kaikki pokeripelit perustuvat siihen, että joko yksi tai useampi pelaaja pakotetaan tallettamaan rahaa potin rakentamiseksi. Juuri tämä mekanismi on perusta pokerin säännöille ja siitä, että meillä on ylipäänsä mistä kilpailla pokerissa. Nimittäin rahaa. Texas Holdemissa ja Omahassa nämä pakotetut vedot koostuvat puolen ja koko pöydän panoksesta, tätä kutsutaan yleensä blindiksi. Shock Pokerissa kaikki pelaajat pakotetaan asettamaan pieni pöytäpanos - ante - samalla kun pelaaja tarkoittaa pakotettua niin kutsuttua tuottoa.

Toiminnot: Kun kaikki edellä mainitut perusvedot on asetettu, pelaajilla on oikeus noudattaa tiettyjä toimia päättäessään, haluavatko he:

Check : Jos pelaaja on jo maksanut pimeässä eikä kukaan pöydän ympärillä ole pelaaja ole panostanut nykyisen panostuskierroksen aikana, hän voi valita sökötyksen. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että pidätät vedonlyönnistä. Sitten päätös menee järjestyksessä seuraavalle pelaajalle.

Panos / Panos : Jos olet ensimmäinen, joka toimii potissa, voit napsauttaa "panosta" ja panostaa rahaa lunastaaksesi potin. Kun olet tehnyt panoksesi, sinusta järjestyksessä oleva pelaaja toimii "kippaamalla", "korottamalla" tai maksamalla.

Taita/heittä käsi : "Kippaus" eli käden heittäminen saa sinut luopumaan potista kokonaan. Pelaaja, joka kippaa kätensä, tarvitsee eikä voi lyödä vetoa nykyisen käden aikana pokerin sääntöjen mukaan, eikä voi siksi voittaa tätäkään kättä.

Call: Jos veto on asetettu nykyisen panostuskierroksen aikana, pelaaja voi "maksaa" vedon. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että "vastaat" panoksen yhtä suurella summalla jatkaaksesi pottiin.

Korotus: Jos veto on asetettu nykyisen panostuskierroksen aikana, pelaaja voi korottaa panosta. Korotustoiminto tarkoittaa, että pelaaja vastaa osittain summaa, jonka toinen pelaaja panostaa samaan aikaan, kun hän tekee vielä suuremman panoksen. Kaikkien jäljellä olevien pelaajien on joko maksettava täysi korotus tai uudelleenkorotus pysyäkseen poissa.