Kolikkopelit


Klassisten kasinopelien ajaton vetovoima tunnetaan hyvin, mutta videokolikkopelit jättävät tilaa mielikuvitukselle ja fantasialle, joka herättää aina pelaajien kiinnostuksen uudelleen uudella teemalla tai tietyllä grafiikalla. Ottaen huomioon online-peliautomaattien suosion, niiden luojien määrä kasvaa jatkuvasti. Tästä syystä meidän on voitava valita saatavilla olevien videokolikkopelien joukosta ne, joiden kriteerit täyttävät meidät pelaajina parhaiten. Muista, että videokolikkopelien luokitteluun on monia erilaisia ??tapoja! Alla luetellaan joitain suosittuja kolikkopeliluokkia avuksesi, jotta saat käsityksen tämän tuotteen heterogeenisyydestä.

Kelojen tai voittoputkien lukumäärä

Kuinka monta rullaa ja kuinka monta voittolinjaa voi olla? Jos olet joskus miettinyt, tässä on muutamia kiinnostavia kohtia.

3 rullan kolikkopeli: Nämä kolikkopelit muistuttavat 70- ja 80-luvuilla suosittuja pelejä. Joskus niitä kutsutaan hedelmäkoneiksi tai klassisiksi lähtö- tai jopa baaripeleiksi.

5 tai useamman rullan kolikkopelit: Useimmat online-kolikkopelit kuuluvat tyypillisesti tähän luokkaan. Klassinen Book of Dead tai Book of Oz on täydellinen esimerkki tästä. Tämä osio ei ole määriteltävissä tietyn teeman tai ominaisuuden mukaan, mutta yleensä yleisimmissä videokolikkopeleissä on viisi rullaa ja valikoima Wild-, Scatter- ja bonuskierrossymboleita. Rakenne laajentaa huomattavasti sekvenssien ja toimintojen määrää verrattuna 3-rullaisiin kolikkopeleihin. Nykyään on mahdollista löytää 6 tai jopa 7 rullan kolikkopelejä.

Grid Slots tai Cluster Pays

Myös voittosarjoissa on paljon vaihtelua, jotka voivat sisältää esimerkiksi voittolinjoja, kuten jo mainittiin, tai symbolien ryhmittelyä Cluster Pays -tilassa. Tässä tapauksessa voittosymboleja ei tarvitse asettaa riviin, mutta yleensä riittää, että peliruudukkoon saadaan vähintään 5 symbolin ryhmä, joka voi olla vaihtelevakokoinen: 5 × 6 kuten Alohassa! Joulu tai 8 × 8, kuten Reactoonzin tapauksessa. Joissakin peleissä voidaan käyttää myös Avalanche-järjestelmää, joka on symbolien kaskadi, jossa jälkimmäiset putoavat, kunnes ne lakkaavat luomasta uusia voittoyhdistelmiä.

Pelin teema

Loputtomat kolikkopeliteemat ovat yksi niistä syistä, miksi pidämme niistä niin paljon ja saavat meidät haluamaan kokeilla onneamme ja voittaa upeita palkintoja.

Länsimaisten, kreikkalaisten, egyptiläisten tai juhlallisten teemojen lisäksi tunnetuimpia ryhmittymiä ovat:

Baari- ja hedelmäkonepaikat

On edelleen mahdollista löytää online-versioita perinteisistä peliautomaateista, selkeitä, klassisen ilmeen ja hedelmäsymboleilla, kuten Fruity 3 × 3 -kolikkopeleissä, tai BAR-symboleilla ja/tai tyypillisellä jesterillä, kuten Megassa. Jokeri. Joskus nämä pelit ovat hyvin uskollisia aloitusmalleille, mutta on useita tilanteita, joissa kehittäjät päättävät mennä nostalgiaoperaatiota pidemmälle lisäämällä erikoisominaisuuksia tai erikoisbonuksia, kuten Fire Jokerin tapauksessa.

3D paikka

Jotkut parhaista videokolikkopeleistä hyödyntävät 3D-grafiikkaa ja vievät esityksen seuraavalle tasolle. Otetaan esimerkiksi Wolf Gold tai Vikings -kolikkopeli.

Pelityyli ja riski

Tietenkin pelaaja voi valita myös sen perusteella, minkä tyyppisen riskin hän on valmis ottamaan. Tykkäätkö pelata silloin tällöin ja saada pieniä voittoja muutaman kierroksen välein vastineeksi? Vai haluatko mieluummin kokeilla onneasi ja odottaa kärsivällisesti tärkeintä palkintoa? Muista, että voit arvioida mahdollisen riski/hyötysuhteen katsomalla kolikkopelin volatiliteettia, maksimivoittoa ja RTP:tä.